Praktijk DenkWerk

  • Steffie Cools
  • Erkend psychologe
Een tijd geleden stond ik op een punt in mijn carrière waar ik vast leek te lopen in mijn toenmalige job. Ik deed al een heel aantal jaren hetzelfde werk, en kreeg meer en meer het gevoel dat ik geen andere weg meer kon inslaan. Ik had mijn ambities opgeborgen, ik had geen zicht meer op mijn potentieel en talenten, ik was gestopt met dromen najagen. Ik zocht naar vacatures, maar ik kreeg overal hetzelfde gevoel: ik wil iets anders, maar ik weet niet welke richting ik uit kan en wil.

Vanuit een gevoel van vast te lopen in mijn job, vanuit het gevoel van minder motivatie te voelen, minder werkvoldoening en minder werktevredenheid, zette ik zelf de stap naar loopbaanbegeleiding.

Ik ontdekte terug mijn drive, mijn ‘goesting’, en vertaalde dit in mijn carrière.

Vanuit deze ervaring is mijn wereld opnieuw verruimt. Ik ontdekte terug mijn drive, mijn ‘goesting’, en vertaalde dit in mijn carrière. Ik heb stappen durven zetten en risico’s durven nemen. Ik vond een weg geplaveid met kansen, mogelijkheden, potentieel en ambitie!

Vanuit mijn praktijk DenkWerk ben ik aan de slag als loopbaanbegeleider en erkend stress en burn-out coach. Ik ben klinisch psycholoog van opleiding en heb achtergrond in het oplossingsgericht hulpverlenen. Vanuit deze achtergrond zet ik mijn resultaat dat ik met jou wil bereiken: samen werken naar een realistisch en haalbaar perspectief dat jouw leven kan veranderen.